Kuntavaalit 2017

Olen ehdokkaana kevään 2017 kuntavaaleissa Turussa Perussuomalaisten ehdokaslistalla. Ehdokasnumeroni on 631.

Yksittäisenä ehdokkaana en lupaa mitään. Politiikka on joukkuelaji.

Miksi olen ehdokkaana näissä kuntavaaleissa? Tässä ovat neljä tärkeimmiksi kokemaani syytä:

  1. Omalla ehdokkuudellani varmistan, että vaaleissa on mukana taatusti nationalistinen vaihtoehto ainakin Turussa.
  2. Riippumatta siitä, paljonko saan ääniä, kasvatan uskoakseni joka tapauksessa Turun Perussuomalaisten ehdokaslistan kokonaisäänimäärää. Turun Perussuomalaiset ry kirjasi viimeisimpään toimintasuunnitelmaansa, että kevään 2017 kuntavaaleissa tavoitteemme on saavuttaa ennätysmäärä PS-paikkoja Turun kaupunginvaltuustoon (eli vähintään seitsemän paikkaa, koska nykyinen ennätys on kuusi paikkaa). Yhdistyksen tavoitteen saavuttaminen edellyttää hyvää kokonaisäänimäärää.
  3. Olen Turun Perussuomalaiset ry:n hallituksen puheenjohtaja. Mielestäni puheenjohtajan pitää itse näyttää esimerkkiä olemalla ehdokkaana silloin, kun ehdokkaista on pulaa. Pulalla tarkoitan tilannetta, jossa ehdokaslistaa on vaikeaa saada täyteen. Turussa täydelle kuntavaalilistalle mahtuu tasan sata ehdokasta. Perussuomalaisilla on Turussa näissä vaaleissa 79 ehdokasta. Se on Turun Perussuomalaisten 20-vuotisen historian suurin ehdokasmäärä, mutta täyteen listaan jäi kuitenkin vielä matkaa.
  4. Tapio Linna on lupautunut suosittelemaan minua äänestäjille näissä vaaleissa. Linna toimi Kansallisen radikaalipuolueen puheenjohtajana 1991–1995.

Luottamustehtäviäni tällä hetkellä: Turun Perussuomalaiset ry:n hallituksen puheenjohtaja sekä valmistelu- ja ehdollepanotoimikunta Pramin jäsen ja myös tapahtuma- ja jäsenhankintatoimikunnan jäsen, Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri ry:n hallituksen jäsen ja tapahtumatoimikunnan jäsen, Perussuomalaiset Nuoret ry:n hallituksen varajäsen, Varsinais-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n hallituksen jäsen, Turun nuorisolautakunnan jäsen ja tarkastuslautakunnan varajäsen sekä Varsinais-Suomen käräjäoikeuden lautamies. Poliittisten tehtävien lisäksi toimin Academic Badminton Club of Turku ry -nimisen sulkapalloyhdistyksen hallituksen sihteerinä.

Varsinaisena vaalipäivänä eli sunnuntaina 9.4.2017 olen 29-vuotias. Olen asunut Turussa koko elämäni ajan. Tosin nykyään olen töissä Helsingissä eduskunnassa kansanedustaja Ville Tavion avustajana.

Tietoja Tuomas Tähti

sivarinationalisti
Kategoria(t): 2017, blogi, suomeksi Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s