Piristysruiske Turun nuorisopalveluille

(Julkaistu Turun Sanomissa 19.3.2016.)

Perussuomalaisten turkulaiset kaupunginvaltuutetut jättivät 14.3.2016 valtuustoaloitteen, jossa esitetään nuorisolautakunnan toimintojen siirtämistä liikuntalautakunnalle ja kulttuurilautakunnalle.

Kaupungin hallintokoneistoilla on taipumus kasvattaa oksia painolastiksi asti – niitä oksastamaan tarvitaan tolkullisia päättäjiä. Turun vanhat valtapuolueet Kokoomus ja SDP ovat kuntapoliitikkojensa suulla osoittaneet muutosvastarintansa, kun kokoomuslaiset ja demarit ovat lehdessä vastustaneet Perussuomalaisten hyvin perusteltua valtuustoaloitetta.

Perussuomalaiset on aina ihmisen eikä hallintohimmelin puolella. Taloudellisesti vaikeina aikoina on oltava kekseliäs, jotta pystytään tekemään yhä enemmän yhä vähemmällä. Olisi tuhlailua jättää tekemättä sellaiset säästöt, jotka voidaan toteuttaa palveluita heikentämättä. Perussuomalaiset ei ylenkatso pieniäkään säästöjä.

Nuorisolautakunnan yhdistämisen muihin lautakuntiin ei pidä merkitä sitä, että nuorisolautakunnan toiminnot katoavat Turusta. Päinvastoin: Lautakuntien yhdistämisen jälkeen nuorten asioita on mahdollista hoitaa entistä paremmin tuloksin, kun vetovastuu siirtyy sellaisille toimielimille, joiden resurssit ovat suurempia kuin nuorisolautakunnan nykyiset resurssit.

Kehotan turkulaisia lukemaan valtuustoaloitteen perustelut kokonaisuudessaan Internetistä.

Perussuomalaiset ei salli verorahojen tehotonta käyttöä – Turussa todella riittää petrattavaa tällä saralla.

Tietoja Tuomas Tähti

sivarinationalisti
Kategoria(t): 2016, suomeksi, Turun Sanomat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s