Pyrin Perussuomalaisten Nuorten pääsihteeriksi

Perussuomalaiset Nuoret ry:n pääsihteeri Suvi Karhu kertoi minulle toukokuussa, että vuosi 2015 tulee jäämään hänen viimeisekseen pääsihteerinä. Hän oli kuulemma sanonut päätöksensä jo PS-Nuorten viimevuotisessa syyskokouksessa kotikaupungissani Turussa, mutta satuin itse olemaan tuolloin Intiassa, eikä tieto tavoittanut minua.

Varsinais-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n sihteerinä ja Perussuomalaiset Nuoret ry:n hallituksen varajäsenenä olen varsin usein yhteydessä Suvi Karhuun. Nähdäkseni hän on hoitanut tehtäviään pääsihteerinä aivan erinomaisesti. Jos Suvi Karhu haluaisi jatkaa pääsihteerinä myös vuonna 2016, en ryhtyisi haastamaan häntä. Nyt pääsihteerin paikka kuitenkin vapautuu. Olen päättänyt pyrkiä tuohon tehtävään PS-Nuorten syyskokouksessa.

Nopeasti kasvavan valtakunnallisen nuorisojärjestön pääsihteerinä toimiminen on mielestäni erittäin tärkeä ja vaativa tehtävä sekä ainutlaatuinen kokemus. Lähden kiinnostuneena etsimään siltä saralta uusia haasteita. Olen ollut Varsinais-Suomen Perussuomalaisten Nuorten sihteeri vuoden 2014 helmikuusta lähtien eli tähän mennessä puolentoista vuoden ajan. Kattojärjestön hallituksen varajäsenenä olen lisäksi päässyt tänä vuonna osallistumaan pariin Perussuomalaiset Nuoret ry:n hallituksen kokoukseen ja olen nähnyt hallituksen toimintatavat. Käsittääkseni voin tällä kokemuksella pyrkiä vakavissani PS-Nuorten seuraavaksi pääsihteeriksi.

Nykyiseltä pääsihteeriltä olen saanut merkittävän osan niistä tiedoista, jotka minulla tällä hetkellä on yhdistyksen sihteerinä toimimisesta. Suvi Karhun seuraaja, olipa hän kuka tahansa, saa suuret saappaat täytettävikseen.

Tietoja Tuomas Tähti

sivarinationalisti
Kategoria(t): 2015, blogi, suomeksi Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s