Eduskuntavaalit 2015

Seuraavat eduskuntavaalit käydään tässä kuussa. Olen toiminut kansanedustajaehdokas Ville Tavion (ps.) kampanjapäällikkönä noin puolen vuoden ajan. Tänä aikana ehdokas ja minä olemme olleet yhteydessä toisiimme lähes päivittäin.

Ennen kampanjan suunnittelemista pidin haastavana sitä lähtökohtaa, ettei Ville Tavio ole aiemmin ollut kansanedustajaehdokkaana enkä minä ole aiemmin toiminut yhdenkään kansanedustajaehdokkaan kampanjapäällikkönä. Huoleni oli kuitenkin aiheeton, sillä Tavio on suunnitellut ja toteuttanut vaalitoimintaansa määrätietoisesti ja ihailtavalla tarmolla. On ollut suuri ilo ja ainutkertainen oppimiskokemus olla mukana rakentamassa hänen vaalikampanjaansa. Vielä paremmaksi tämän ajanjakson on tehnyt se, että Ville Taviolla on ahkera tukitiimi, joka on epäitsekkäästi uhrannut vapaa-aikaansa viime kuukausien aikana. Nyt on jäljellä loppukiri, joka saattaa olla ratkaisevan tärkeä.

Ville Tavio on taitava, kyvykäs ja ahkera poliitikko. Tällä hetkellä hän toimii mm. Perussuomalaisten Turun valtuustoryhmän puheenjohtajana ja Varsinais-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n varapuheenjohtajana. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen maisteri ja ammatiltaan lakimies/yrittäjä.

Ville Tavion ehdokasnumero Varsinais-Suomen vaalipiirissä on 86. Jos Tavio valitaan näissä vaaleissa eduskuntaan, hänestä tulee puolueen 20-vuotisen historian ensimmäinen turkulaismies, joka toimii kansanedustajana.

Ennakkoäänestys on Suomessa 8.4.–14.4. ja varsinainen vaalipäivä on 19.4. Itse aion äänestää jo ennakkoäänestyksen aikana. Varsinaisena vaalipäivänä toimin vaalilautakunnan jäsenenä Turun kristillisellä opistolla.

Tietoja Tuomas Tähti

sivarinationalisti
Kategoria(t): 2015, blogi, suomeksi Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s