Kansi

Turun Perussuomalaiset ry julkaisi alustavan kuntavaaliohjelmansa 3.5. eli noin kolme viikkoa sitten. Ohjelma keskittyy neljään aihealueeseen: 1) rakentaminen ja liikenne, 2) työllisyys, 3) terveys ja hyvinvointi sekä 4) kulttuuri. Vaaliohjelmaa valmisteltiin eri teemoihin keskittyneissä toimikunnissa, joista eräissä olin itsekin mukana.

Kuluneiden noin kolmen viikon aikana on yhdistyksen alustava vaaliohjelma saanut osakseen varsin paljon huomiota sanomalehdissä ja Internet-foorumeilla. Yksi ohjelmakohta on noussut puheenaiheena selkeästi ylitse muiden: ajatus kannen rakennuttamisesta Aurajoen ylle Auransillan ja Myllysillan väliselle alueelle. Vaaliohjelmassa suunnitellaan, että kannen päällä olisi ainakin näyttely- ja kauppatilaa.

Alustavassa kuntavaaliohjelmassa kerrotaan tästä jokikannesta vain muutamalla vaivaisella virkkeellä, mutta julkisessa keskustelussa kansi on kohonnut varjostamaan ohjelman muita kohtia. Ottaen tämän seikan ohella huomioon, että olen Turun Perussuomalaiset ry:n hallituksen jäsen ja osallistuin yhdistyksen alustavan vaaliohjelman laatimiseen, katson aiheelliseksi tuoda esille oman henkilökohtaisen kantani asiaan. Se on erittäin helppotajuinen: vastustan kyseisen jokikannen rakennuttamista. Kerroin tämän mielipiteeni jo kuntavaaliohjelmaa valmistelleissa kokouksissa ja tulen vastustamaan jokikansiehdotusta jatkossakin.

Muilta osin olen enimmäkseen tyytyväinen yhdistyksen alustavaan kuntavaaliohjelmaan. Jatkojytky on realistinen tavoite.

Turun Perussuomalaiset ry on onneksi sellainen yhdistys, jossa on mahdollista toimia sulassa sovussa silloinkin, kun jostakin yksittäisestä asiasta ollaan erimielisiä. Minulle on ilo olla mukana yhdistyksen hallituksessa.

Tietoja Tuomas Tähti

sivarinationalisti
Kategoria(t): 2012, blogi, suomeksi Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s